Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Λευκό ή μπεζ μολύβι ματιών?

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απλή: εξαρτάται! Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Στο jenny,gr βλέπουμε  9 φωτο - προτάσεις για το πώς να χρησιμοποιήσουμε το λευκό μολύβι. Όπως τονίζεται και στο σχετικό άρθρο και φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες το λευκό μολύβι ταιριάζει πολύ καλά με ανοιχτόχρωμα και αμυγδαλωτά μάτια. 

Τώρα, αν  τα μάτια μας είναι σκούρα και όχι τόσο αμυγδαλωτά, τότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε στην κάτω ρίζα του βλεφάρου ένα  μολύβι με χρώμα πιο κοντινό στο δέρμα μας ώστε να τα κάνει να φαίνονται φωτεινότερα και μεγαλύτερα, χωρίς έντονο contrast.

Όσον αφορά τα μολύβια ματιών (και χειλιών) μεγάλη ποικιλία και σε καλές τιμές  διαθέτει η erre due. Το καλό είναι ότι μπορείς να χαζέψεις άνετα τα μολύβια στα stand της εταιρείας (ή και στο σχετικό site)  και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει  καλύτερα.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει το λευκό μολύβι, το lasting contour eye 22 και το silky pencil eye 80


To 22 είναι πιο σταθερό και μπεζ, ενώ το 80 είναι πιο ροζ μπεζ και όχι τοσο σταθερό όσο το προηγούμενο. Δεν μπορώ να πω ακόμη ότι έχω βρει το ιδανικό μολύβι για το waterline, αν κρίνω από τα συγκεκριμένα θα προτιμούσα ένα μολύβι με τη σταθερή υφή του lasting contour και το χρώμα του 80.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου