Σάββατο 9 Μαΐου 2015

6 top προϊόντα περιποίησης γαλλικής προέλευσης!

Στο popsugar μια γαλλίδα μας αποκαλύπτει τα 6 προϊόντα γαλλικής προέλευσης τα οποία δεν μπορεί να αποχωριστεί:

  1. Κρέμα Embryolisse, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ενυδάτωση και ως primer και για ντεμακιγιάζ. Ενδιαφέρον άρθρο για τη συγκεκριμένη κρέμα μπορείτε να διαβάσετε και στο παρακάτω σύνδεσμο elenasfinds.blogspot.gr
  2. Το lip balm Rêve de Miel της Nuxe, το οποίο είναι super ενυδατικό και κάνει πολύ καλή δουλειά ακόμα και με τα πιο ξηρά χείλη. Το έχω δοκιμάσει και μου άρεσε πολύ!
  3. Το καθαριστικό νερό της Bioderma, το οποίο  επίσης έχω δοκιμάσει και είναι εξαιρετικό. Όπως αναφέρεται και στο άρθρο είναι δικαιολογημένα το πιο γνωστό γαλλικό προϊόν ομορφιάς. Είναι ένας εύκολος, αλλά και αποτελεσματικός τρόπος ντεμακιγιάζ, ακόμα και για την αδιάβροχη μάσκαρα, κατάλληλος για ευαίσθητα δέρματα
  4. Επόμενο προϊόν, όχι και τόσο γνωστό είναι η Pâte Grise της Payot, μια τοπική θεραπεία για τα σπυράκια και εδικά για τα ενοχλητικά εσωτερικά σπυράκια. Με καταπραϋντικά στοιχεία η συγκεκριμένη θεραπεία είναι κατάλληλη ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Το προϊόν δεν το γνωρίζω, αλλά από την εταιρειά payot είχα αγοράσει την πρώτη καθαριστική μου μάσκα, η οποία ήταν φανταστική!
  5. Το ξηρό σαμπουάν της Klorane.
  6. Τέλος, η κρέμα homeoplasmine, την οποία διαθέτει κάθε γαλλική οικογένεια! Καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα, βοηθά με τα τσιμπήματα κουνουπιών και τις αλλεργίες και μπορεί να χρηιμοποιηθεί άφοβα και ως ενυδατικό χειλιών ακόμα και πριν από την εφαρμοφή lipstick, καθώς στεγνώνει γρήγορα αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου